schoonheidsspecialiste zw

   

voetenlucht2 zw

  

 

 fotos schoonheidsbehandeling 204 smallzw 

 LR-logozw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandelingen

Basis behandeling

De behandeling begint met het desinfecteren van de voeten, waarbij geinspecteerd wordt hoe de voeten/huid er uitzien. Daarna worden de nagels geknipt, evt. likdoorns, overtollig eelt of ingegroeide nagels behandeld. Vervolgens worden de nagelriemen verzorgd en de nagels met een pedicuremotor glad gefreesd. Tot slot worden de voeten met een creme gemasseerd.


Wratbehandeling

Bij deze pakking wordt de wrat afgeplakt, en behandeld met salicylzalf. De pakking moet 5 dagen geheel droog blijven, waardoor de zalf in de wrat kan trekken. Desgewenst kan de behandeling herhaald worden.
.

Nagels lakken

Dit kan met een gewone nagellak, of met gellak.

Cosmetische voetverzorging

Deze behandeling begint met een ontspannen voetbad. Daarna worden de dode huidcellen van de voeten verwijderd d.m.v een scrub. Als afsluiting volgt een voet- en onderbeenmassage.

Als je dit wenst kunnen - als extra- de nagels gelakt worden.

Specialisaties

Als gediplomeerde pedicure – aangesloten als lid bij ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik je ook de onderstaande  behandelingen aanbieden:

Voet- en onderbeenmassage
Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan als aparte behandeling gegeven worden, maar ook als aanvulling op een basisbehandeling.

Met een rustgevende achtergrondmuziek zul je een heerlijk moment van rust ervaren!

Reflexologie 21

 

Voetreflex
Voeten zijn de spiegels van ons welzijn. De organen reflecteren in onze voeten. Door massage/ behandeling van de voeten wordt de doorbloeding gestimuleerd en daarmee ook het algemeen functioneren. Spanningen in bepaalde gebieden kunnen verminderen en blokkades kunnen geheel of gedeeltlijk verdwijnen. Ook bij deze behandeling zal een rustgevende achtergrondmuziek een heerlijk ontspannen gevoel geven!

 

Cosmetische voetverzorging
Deze behandeling staat voor het heerlijk laten verwennen van je voeten. Na een voetenbad en een scrub, volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten.
Kan evt. ook afgesloten worden met het lakken van de nagels.

KadoTip: Geef een cosmetische behandeling of massage kado voor een verjaardag, vader- moederdag, of gewoon omdat iemand die verdient.....

Lees meer: Specialisaties

Pedicure

fotos schoonheidsbehandeling 225


Voor velen van ons houdt lichaamsverzorging zo'n beetje op bij de knieen. De voeten krijgen lang niet de aandacht die ze verdienen.

Dat is eigenlijk heel jammer want het zijn zulke belangrijke onderdelen van ons lichaam.

Sommige mensen denken bij pedicure aan een luxe- behandeling. Helaas komen deze mensen pas bij een pedicure terecht als ze echte klachten hebben.

 

Likdoorns, overtollig eelt (kloven!) of ingroeiende nagels kunnen voor veel pijn en ongemak zorgen.

Door regelmatig je voeten te laten behandelen zul je van evt. klachten verlost worden en zo help je je voeten gezond te houden.


ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet je zeker dat je voeten door een vakkundige pedicure  behandeld worden!

 

Dus waarom naar de pedicure:

* omdat je last hebt van je voeten

* omdat je aandacht besteed aan je uiterlijk

* omdat je jouw voeten eens wilt laten verwennen

* omdat je veel sport

* omdat je jouw voeten wilt laten zien in de zomer.

 fotos schoonheidsbehandeling 258

 

Kortom: genoeg redenen om eens een afspraak te maken!

 

 

Petra van Loon
Monteverdistraat 7
5049 EV Tilburg
M 06-12621988
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 18084614

BTW-nr: 1526.70.610.B.01
 
Openingstijden 
Ma:  09:00 - 16:30 - 18:00 - 21:00
Di:   09:00 - 16:30 - 18:00 - 21:00
Wo: gesloten
Do:  09:00 - 17.00
Vr:   09.00 - 15.30
Za: gesloten

provoetlogo

Copyrechten © 2013. Petra van Loon. Alle rechten voorbehouden.